Informacions rellevants per al XI Encuentro de Estudiantes DMCE 2011 (catalan y castellano)

1. Format de treball

El format de l’Encuentro serà de treball en grups, que es configuraran per temàtiques d’interès de les ponències. A l’hora, es realitzaran tallers d’interès per estudiants de DMCE i una conferència plenària per a tots els assistents.

2. Presentació de les contribucions

Per tal de poder fer els grups, les persones participants hauran d’enviar un document d’entre 1 i 3 pàgines (màxim 1500 paraules, incloent figures, taules i bibliografia), on es faci una breu descripció de la recerca, incloent-hi un títol i entre 3 i 5 paraules clau. Aquest document es pot elaborar en llengua catalana, castellana, portuguesa o anglesa. A més, per tal de facilitar la discussió en grup, cada participant haurà de preparar un pòster i portar-lo imprès en mida DIN-A4 en el moment de les sessions de grup, ja que no hi haurà presentacions en format digital. Per a participar a l’XI Encuentro caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça: encuentroestudiantesuab@gmail.com, indicant-hi el nom i els cognoms de la persona participant, la universitat de procedència i el programa de Màster o Doctorat en el qual participa. També cal deixar-hi un telèfon de contacte i indicar el tipus de participació, ja sigui assistència o ponència.

Finalment, per agilitzar i dinamitzar les discussions col·lectives, serà convenient que cada persona hagi llegit els documents del seu grup i que hagi preparat una pregunta per a cada participant del grup.

3. Calendari

La data límit per realitzar la inscripció i enviar el resum serà el dia 28 de març de 2011. Un cop s’hagin rebut les ponències, el comitè científic les agruparà en temàtiques i, a partir del 4 d’abril s’enviarà a cada assistent el grup en el qual participarà. A la vegada, cada persona rebrà els resums dels altres membres del seu grup de treball.

____________________________________________________

1. Formato de trabajo

El formato del Encuentro será de trabajo en grupos, que se configurarán por temáticas de interés de las ponencias. A su vez, se realizarán talleres de interés para estudiantes de DMCE y una conferencia plenaria para todos los asistentes.

2. Presentación de las contribuciones

Para poder hacer los grupos, las personas participantes deberán enviar un documento de entre 1 y 3 páginas (máximo 1500 palabras, incluyendo figuras, tablas y bibliografía), donde se haga una breve descripción de la investigación, incluyendo un título y entre 3 y 5 palabras clave. Este documento se puede elaborar en lengua catalana, castellana, portuguesa o inglesa. Además, para facilitar la discusión en grupo, cada participante deberá preparar un póster y llevarlo impreso en tamaño DIN-A4 en el momento de las sesiones de grupo, ya que no habrá presentaciones en formato digital. Para participar XI Encuentro deberá enviar un correo electrónico a: encuentroestudiantesuab@gmail.com, indicando el nombre y los apellidos de la persona participante, la universidad de procedencia y el programa de Máster o Doctorado en el que participa. También hay que dejar un teléfono de contacto e indicar el tipo de participación, ya sea asistencia o ponencia. Finalmente, para agilizar y dinamizar las discusiones colectivas, será conveniente que cada persona haya leído los documentos de su grupo y que haya preparado una pregunta para cada participante del grupo.

3. Calendario

La fecha límite para realizar la inscripción y enviar el resumen será el día 28 de marzo de 2011. Una vez se hayan recibido las ponencias, el comité científico las agrupará en temáticas y, a partir del 4 de abril se enviará a cada asistente el grupo en el que participará. A la vez, cada persona recibirá los resúmenes de los otros miembros de su grupo de trabajo.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada