Carta de presentació / Carta de presentación XIII Encuentro


Benvolguts i benvolgudes,

Després de les dotze edicions anteriors, enguany se celebrarà a la Universitat Autònoma de Barcelona el XIII Encuentro de Estudiantes DMCE (Didàctica de la Matemàtica i les Ciències Experimentals). Aquesta trobada d’estudiants es realitzarà els dies 9 i 10 de maig de 2013 a la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat, i compta amb el suport del Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals.

 L’Encuentro de Estudiantes DMCE és una iniciativa dels estudiants de tercer cicle del Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals de la UAB, i representa una oportunitat per tots i totes aquelles joves investigadores on compartir les nostres experiències en recerca, discutir entorn de temes transversals vinculats a la didàctica de les ciències experimentals, les matemàtiques i l’educació ambiental, així com teixir i consolidar la xarxa de suport i col·laboració entre joves investigadors/es. Per aquest motiu, ens complau convidar a participar-hi a tots aquells estudiants que actualment es troben cursant els seus estudis de tercer cicle en Didàctica de la Matemàtica, de les Ciències Experimentals i també en Educació Ambiental.

El format de l’Encuentro serà en grups de treball organitzats per temes d’interès, a més a més, es faran tallers, comptarem amb la ponència de dos investigadors/es rellevants de l’àmbit de la DMCE. Les modalitats de participació poden ser com a ponent o com a oient, i en tots dos casos la inscripció és gratuïta.

Esperem amb il·lusió i interès la vostra participació a l’Encuentro. En breu us enviarem algunes orientacions més concretes per participar-hi i també una versió preliminar del programa.


Atentament,
Comitè organitzador de l’XIII Encuentro de Estudiants de DMCE de la UAB.


Per més informació, podeu consultar el lloc web o enviar-nos un correu electrònic:
http://encuentroestudiantesuab.blogspot.com
encuentroestudiantesuab@gmail.com

 

--------------------------------------------------------------------------------

Estimados y estimadas,

Después de las doce ediciones anteriores, este año se celebrará en la Universitat Autònoma de Barcelona el XII Encuentro de Estudiantes DMCE (Didáctica de la Matemática y las Ciencias Experimentales). Este encuentro de estudiantes se realizará los días 9 y 10 de mayo de 2013 en la Facultad de Ciencias de la Educación de la Universidad, y cuenta con el apoyo del Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals.

El Encuentro de Estudiantes DMCE es una iniciativa de los estudiantes de tercer ciclo del Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals de la UAB, y representa una oportunidad para todos y todas aquellas jóvenes investigadoras donde compartir nuestras experiencias en investigación, discutir entorno de temas transversales vinculados a la didáctica de las ciencias experimentales, las matemáticas y la educación ambiental, así como tejer y consolidar la red de apoyo y colaboración entre jóvenes investigadores/as. Por este motivo, nos complace invitar a participar a todos aquellos estudiantes que actualmente se encuentran cursando sus estudios de tercer ciclo en Didáctica de la Matemática, de las Ciencias Experimentales y también en Educación Ambiental.

El formato del Encuentro será en grupos de trabajo organizados por temas de interés, además, se realizarán talleres, contaremos con la ponencia de dos investigadores/as relevantes del ámbito de la DMCE. Las modalidades de participación pueden ser como ponente o como oyente, y en ambos casos la inscripción es gratuita.

Esperamos con ilusión e interés su participación en el Encuentro. En breve les enviaremos orientaciones más concretas para participar y también una versión provisional del programa.

Atentamente,

Comité organizador del XIII Encuentro de Estudiantes de DMCE de la UAB.

 
Para más información, podéis consultar el sitio Web o enviar un correo electrónico:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada